Coulanceregeling voor kaarthouders met verlopen Podium Cadeaukaart(en) gedurende Coronacrisis

Podium Cadeaukaart komt kaarthouders in het bezit van een Podium Cadeaukaart die gedurende de coronacrisis is verlopen met een speciale coulanceregeling tegemoet. Dat het vreemde tijden zijn is niemand ontgaan, ook de culturele sector heeft het zwaar. Helaas waren de theaterdeuren het afgelopen jaar vaker gesloten dan open en konden er maar een beperkt aantal tickets aangeboden worden. 

Podium Cadeaukaart betreurt het ontzettend dat veel theaterliefhebbers in het bezit van een cadeaukaart door deze omstandigheden hun cadeau (nog) niet hebben kunnen verzilveren. Podium Cadeaukaart wil alle kaarthouders aanmoedigen dit zeker wel weer te proberen nu de theaters weer open mogen. Naast het beleven van een fijne avond uit steun je hiermee namelijk ook de theaters. Voor de kaarthouders die in het bezit zijn van een cadeaukaart die tijdens de coronacrisis helaas is verlopen bieden wij een speciale coulanceregeling aan.

De coulanceregeling
Het gaat om kaarthouders die in het bezit zijn van een 1jaar geldige Podium Cadeaukaart met een nog te besteden kaartsaldo die verlopen is in de periode: 15-02-2020 tot 1-9-2021  (Let op: de cadeaukaart dient eerst te zijn verlopen voor je vervanging kunt aanvragen!).

Ben jij in het bezit van zo’n verlopen Podium Cadeaukaart? Dan kun je gebruik maken van de coulanceregeling. De verlopen 1jaar geldige cadeaukaart vervangen wij voor een nieuwe 2jaar geldige Podium Cadeaukaart.

Wij hebben besloten deze regeling tot 1 september 2021  door te trekken gezien het aanbod in theater- en concerttickets nog niet op het normale niveau terug is. Wij verwachten dat dit vanaf 1 september wel weer het geval zal zijn.

LET OP: controleer met onze saldo-checker of je cadeaukaart daadwerkelijk verlopen is. Vorig jaar zijn alle cadeaukaarten namelijk automatisch met 4 of 6 maanden verlengd. Controleer het hier.

Hoe geef je aan gebruik te willen maken van deze regeling?

Dat kan per mail. *Controleer eerst met de saldo-checker op je cadeaukaart daadwerkelijk verlopen is.

  • Per mail: Stuur een mail met je verzoek naar onze klantenservice via info@podiumcadeaukaart.nl en stuur de digitale 1jaar geldige Podium Cadeaukaart mee als bijlage. Vermeld hierbij je naam, contactgegevens en het e-mailadres waarop je de nieuwe 2jaar geldige cadeaukaart wilt ontvangen.

Wij horen graag van je en hopelijk tot snel in het theater!

Team Podium Cadeaukaart

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen