Terug naar overzicht

Belle Perez

In Anders brengt Belle Perez niet alleen haar grootste hits (El Mundo BailandoQue Viva La VidaHello World) ten gehore, maar zingt ze ook nummers uit haar Beste Zangers-repertoire. 

Slechts een paar noten of een korte intro gecombineerd met haar unieke stemgeluid, zijn de voorbode voor de bloedmooie Belle Perez om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar nieuwe theatertournee brengt ze niet alleen haar grootste hits (El Mundo Bailando, Que Viva La Vida, Hello World), maar krijgen voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan ‘Beste Zangers’ een plekje op de setlijst.

Succes
Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller hoeven we Belle Perez eigenlijk niet meer voor te stellen. In Vlaanderen kende ze haar grote doorbraak met Hello World, een nummer waarmee ze in 1999 deelnam aan Eurosong. In Nederland bracht Belle samen met Jody Bernal het succesvolle Me & You uit, maar de grote doorbraak kwam pas met Que Viva La Vida, een song die een top 10-notering behaalde in de Nederlandse Top 40 en de Mega Top 50. Het speciaal voor Nederland gemaakte gelijknamige album werd met meer dan 50.000 verkochte exemplaren ook nog eens goud. Met Jan Smit presenteerde ze het succesvolle TV-programma ‘TROS Muziekfeest’. Met Me and you, Light of my life, Enamorada, Que Viva La Vida en Ave Maria scoorde Belle niet alleen in de Lage Landen. In Vlaanderen won ze vijf keer op rij Radio 2 Zomerhit, waarmee ze nog steeds de vrouwelijke recordhoudster is.

Beste Zangers
Na Milow in een eerder seizoen, zorgde Belle Perez opnieuw voor een Belgische stunt, want zij is de eerste vrouwelijke Belgische artieste die heeft deelgenomen aan het populaire muziekprogramma ‘Beste Zangers’. In haar nieuwste theatervoorstelling zorgt Belle voor een explosie aan warmte, met haar hits én voor het eerst ook met nummers waarmee ze deelnam aan ‘Beste Zangers’. Met haar nieuwe, exclusieve Nederlandse theatertournee Diferente is Belle klaar om haar trouwe fans en volgers wederom mooie concertavonden te bezorgen.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen