Terug naar overzicht

Egalus

Egalus, naar het gelijknamige kinderboek van Marije Tolman, is een voorstelling over om je heen kijken. Over de dingen echt zien. Over elkaar helpen en over dieren.. met oranje hesjes. 

Klein Amsterdam Producties maakt een voorstelling van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2022: Egalus van Marije Tolman.

In de voorstelling gaat het over de Sjeestijd. Alles moest hoger, sneller, dieper en verder. Alleen Egalus deed er niet aan mee. Egalus stond stil en zag de schoonheid van alles, maar ook alle troep. Iedere dag prikte Egalus het bos schoon. Maar steeds vaker als het bos schoon was, lagen de duinen weer vol. En als de duinen leeg waren, lag het strand weer vol. Op een koude dag kon hij de rommel niet meer dragen. Boem! En toen stond alles stil.

Egalus is een voorstelling over om je heen kijken. Over de dingen echt zien. Over elkaar helpen en… over dieren met oranje hesjes.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen