Terug naar overzicht

Homme

Homme is de derde voorstelling van LAVA Collective die start vanuit het hoofd en hart van artistiek leider en choregraaf Patrica van Deutekom.

Homme is de derde voorstelling van LAVA Collective die start vanuit het hoofd en hart van artistiek leider en choregraaf Patrica van Deutekom. Geloof, menselijke emoties, actie-reactie zijn terugkerende thema’s in haar werk. Wat Van Deutekom al tijdens Furia en la despedida met een grote cast vrouwen onderzocht, diept zij verder uit met de mannelijke energie en intimiteit in Homme.

Homme gaat over verbroedering en broederschap, toenadering en wederzijds begrip. Over speelse, jonge honden en strijdende, dominante alfamannen. Homme is een zoektocht naar gedragscodes en omgangsvormen. Een zoektocht naar de balans in gelijkheid in geest, lichaam en karakter. Uitdagend, aftastend, gestaag opbouwend naar een sterk fysieke en emotionele krachtmeting in dans, beeld en (live)muziek.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen