Terug naar overzicht

Mamma Mia!

Wereldwijd werd de musical door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Actrice Brigitte Heitzer kruipt in de huid van Donna. 

Mamma Mia!, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. Met in de hoofdrol Brigitte Heitzer als Donna.

Het verhaal
Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om, op het zonnige Griekse eiland, door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes…

De populaire musical Mamma Mia! is zonder twijfel een echte sensatie. Wereldwijd werd de musical door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf september 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan 20 Nederlandse theaters.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen