Terug naar overzicht

Matteo Bocelli

Matteo Bocelli, zoon van de wereldberoemde tenor Andrea Bocelli, heeft zijn eigen unieke muzikale pad gevolgd en heeft in korte tijd een indrukwekkende carrière opgebouwd.

Onder de titel A Night With Matteo zal hij het publiek betoveren met zijn betoverende stem.

Matteo Bocelli, zoon van de wereldberoemde tenor Andrea Bocelli, heeft zijn eigen unieke muzikale pad gevolgd en heeft in korte tijd een indrukwekkende carrière opgebouwd. Met zijn onderscheidende stemgeluid en zijn vermogen om emoties over te brengen, heeft hij wereldwijd een grote schare fans weten te veroveren. Tijdens de show A Night With Matteo zal het publiek worden getrakteerd op een scala aan muzikale hoogtepunten, waaronder enkele van Matteo's grootste hits en geliefde Italiaanse klassiekers. Met zijn warme en krachtige stem zal hij het publiek meenemen op een muzikale reis vol passie en emotie.

Matteo Bocelli heeft een buitengewoon talent geërfd van zijn vader. Matteo Bocelli begon op zesjarige leeftijd met het leren van piano en maakte zijn debuut op het podium op 18-jarige leeftijd, waarbij hij Verdi zong in het Colosseum in Rome. Veel mensen hoorden voor het eerst Matteo's welluidende stem en getalenteerde pianospel op het nummer Fall on Me uit 2018, een Engels/Italiaans duet dat hij mede heeft geschreven voor het succesvolle album van Andrea Bocelli. Het nummer werd later gebruikt als soundtrack voor Disney's The Nutcracker and the Four Realms en heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen streams behaald.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen