Terug naar overzicht

Pride & Prejudice de Musical

In deze musical geeft een all female cast van vijf actrices vorm aan de verschillende kanten van Elizabeths personage en laten ze zien dat nu de vrouwen aan zet zijn.

Het klassieke liefdesverhaal van Jane Austen, ook bekend van de film en BBC-serie, is nu voor het eerst te zien als musical!

In deze frisse bewerking van Pride & Prejudice volgen we de vijf Bennett zussen. Zij worden door hun moeder opgevoed met maar één doel: het vinden van de juiste man om hun toekomst veilig te stellen. Als de rijke vrijgezel Mr. Bingley in hun omgeving komt te wonen, zijn de zussen dan ook in alle staten. Het is op het bal van deze Mr. Bingley dat Elizabeth Bennet de zelfingenomen Mr. Darcy ontmoet. Hoewel ze onder de indruk van hem is, wil ze ook zelf over haar toekomst beslissen... In deze musical geeft een all female cast van vijf actrices vorm aan de verschillende kanten van Elizabeths personage en laten ze zien dat nu de vrouwen aan zet zijn!

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen