Belevenisboxen van Podium Cadeaukaart

U betaalt bij ons veilig met

Geef een complete avond uit cadeau met de Podium Cadeaukaart belevenisboxen.

Combineer je theaterbezoek met een gezellige borrel of een uitgebreid diner met de Podium Dinerbox. Voor een echt onvergetelijke ervaring biedt de Podium – Overnachting box de mogelijkheid om na de voorstelling te genieten van een comfortabele overnachting in een nabijgelegen hotel. Beide belevenisboxen zijn perfect als zakelijk cadeau, kerstpakket of relatiegeschenk.

Bestel de fysieke Podium Dinerbox exclusief via onze website. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verstuurd. 

Bestel de fysieke of digitale Podium – Overnachting via Tick'nBox. De digitale box ontvang je binnen een uur in je mailbox, de fysieke box wordt binnen 3 tot 5 dagen geleverd. 

Ook te koop in de winkel

Podium Cadeaukaart koop je op deze website, bij de verkopende theaters of in de winkel. Podium Cadeaukaart ligt landelijk bij 7000+ winkels in het cadeaukaarten-schap. O.a. bij de Primera, Bruna, Albert Heijn, Jumbo en AKO.

Verkoop- en verzilverpunten

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen