Assortiment

De Podium Cadeaukaart

Per post

De fysieke Podium Cadeaukaart wordt per post verstuurd. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag met de post verzonden*.

 • Per post.
 • Inwisselbaar bij 300+ podia.
 • Drie jaar geldig vanaf aankoop.
 • Voor elk budget van 10,- tot 150,- per cadeaukaart.
 • Persoonlijke boodschap toevoegen is mogelijk. Deze boodschap wordt getoond in de bijgeleverde brief en bij de saldo-checker. 
 • Leverbaar in een cadeau-envelop of luxe cadeau-doosje.

* Afhankelijk van de ordergrootte. 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

De digitale Podium Cadeaukaart

Per mail

De digitale Podium Cadeaukaart wordt verstuurd per e-mail en kan 24/7 afgeleverd worden op het opgegeven e-mailadres.

 • Per e-mail.
 • Bepaal zelf de gewenste afleverdatum en -tijd (tot 3d vooruit).
 • Inwisselbaar bij 300+ podia.
 • Drie jaar geldig vanaf aankoop.
 • Voor elk budget van 10,- tot 150,- per kaart
 • Persoonlijke boodschap toevoegen is mogelijk. Deze boodschap wordt in de e-mail getoond en bij de saldo-checker.
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

De Podium Dinerbox

Een compleet avondje uit

De Podium Dinerbox is een speciale samenwerking tussen Podium Cadeaukaart en de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Met de cadeaubox geeft u een complete avond uit cadeau: een gezellige borrel of uitgebreid diner, gevolgd door een livebeleving in het theater.

 • Per post.
 • Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland.
 • Inwisselbaar bij 2.200+ restaurants in Nederland.
 • Drie jaar geldig vanaf aankoop.
 • Voor elk budget van 10,- tot 150,- per kaart.
 • Persoonlijke boodschap toevoegen is mogelijk. Deze boodschap wordt getoond in de bijgeleverde brief en bij de saldo-checker.
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Als bedrijf of merk uw eigen cadeaukaart vormgeven?

U wilt werknemers en/of zakelijke relaties verrassen met een onvergetelijke avond uit naar Theater en Concert. De Podium Cadeaukaart is het cadeau dat u kiest, maar u wilt het cadeau een extra persoonlijk tintje meegeven. Leuk idee! Ontwerp simpel en snel uw eigen cadeaukaart.

1. Upload uw gekozen foto of bedrijfslogo.
2. Kies de lay-out die het beste bij het ontwerp past.
3. Voeg een persoonlijke boodschap toe.

En klaar! Uw eigen cadeaukaart wordt door ons gedrukt, verpakt en verstuurd. Wilt u advies over het ontwerpen van een eigen cadeaukaart? Ons team staat voor u klaar.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Extra's


Podium Sokken

Wilt u verrassen met een extra presentje? Geef onze Podium Sokken cadeau. De vrolijke sokken zijn zowel in theater-, dans-, cabaret- en muziekstijl. Informeer hier over de mogelijkheden, op=op.

Pak maar uit!

Een onvergetelijke livebeleving moet natuurlijk wel feestelijk verpakt worden. Kies uit onze vier vrolijke cadeauenveloppen. De basis-envelop (0,50*) of een thema-envelop (0,95*). *incl. btw.

Luxe cadeaudoosje

Er is ook een luxe cadeaudoosje van rood fluweel (1,95*) met gouden opdruk. Met dit cadeaudoosje breng je meteen het echte theatergevoel over. Dit doosje past door de brievenbus.*incl. btw.

Een zakelijk geschenk dat bijblijft

Met Podium Cadeaukaart geeft een u bijzondere livebeleving cadeau dat door de ontvanger helemaal naar smaak is in te vullen. Cabaret, Jazz, Dans, Toneel, Musical, Opera, Concert of Klassiek. Keuze uit honderden podia door héél Nederland (en sinds kort ook in België) en 30.000 voorstellingen en concerten per jaar.

Podium Cadeaukaart is daarnaast een non-profit cadeaukaart met een missie. Als hét collectieve promotiemiddel van de sector, keren alle opbrengsten van onze cadeaukaart altijd terug naar de podia. In vorm van ticketaankoop en promotie voor de culturele sector.

Download hier onze product-brochure (inclusief tarievenlijst). 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Bestelinformatie

 • Is Podium Cadeaukaart aangesloten bij een Keurmerk?

  Ja, Podium Cadeaukaart is aangesloten bij Stichting Keurmerk Cadeaukaarten. Cadeaukaarten aangesloten bij dit keurmerk voldoen aan eisen op het gebied van geldigheid (minimaal aantal jaren), aanbod (voldoende mogelijkheden om de cadeaukaart in te wisselen) en betrouwbaarheid (beheert de uitgever de gelden op een veilige manier).

 • Verzendinformatie: kosten, levertijd en bezorging

  Hoe worden online bestelde Podium Cadeaukaart verzonden? Wat zijn de verzendkosten en wat is de levertijd per product? U leest het allemaal hier

  Decemberdrukte 2022
  Bestel uw cadeau op tijd: bestel op werkdagen vóór 15.00 uur (regulier | dezelfde dag verstuurd) of uiterlijk op 23 & 30 december vóór 11.00 uur!

  Houd vanwege de feestdagendrukte rekening met een langere levertijd.
  TIP: de digitale Podium Cadeaukaart kan 24/7 besteld worden, binnen een uur afgeleverd.

 • Kan ik een offerte op maat ontvangen?

  Wat leuk dat u Podium Cadeaukaart overweegt als zakelijk geschenk. Het cadeau voor een feestelijke avond uit naar Theater en/of Concert. Met deze cadeaukaart geeft u niet alleen een onvergetelijk cadeau aan uw zakelijke relatie, u steunt hierbij ook de culturele sector. Het draagt bij aan meer theaterbezoek voor de aangesloten podia.

  Heeft u een aanvraag met een orderwaarde van meer dan € 1.000,-? Vraag dan naar een offerte op maat. Wij geven graag advies voor het perfecte zakelijke geschenk wat aansluit op uw wensen.

  • U ontvangt van ons een passend voorstel en begeleiden voor u het gehele orderproces.
  • Wij bieden hulp bij het creëren van een persoonlijk ontwerp indien u kiest voor de gepersonaliseerde cadeaukaart.
  • Kiest u voor de e-card en gaat het om meer dan 10 ontvangers? Dan regelen wij deze bestelling graag voor u.

  Interesse? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze salesafdeling. Per mail zakelijk@sptc.nl of bel naar 030-3078760.

 • Kan ik de bestelling ook op factuur, middels overschrijving, betalen?

  Dat is mogelijk, maar alleen voor onze zakelijke klanten. Aan het einde van het bestelproces kiest u op ons Buckaroo betaalplatform hoe u wenst af te rekenen. Dat kan middels iDeal, creditcard of overschrijving. Wilt u afrekenen op factuurbasis dan selecteert u 'Overschrijven'. U ontvangt vervolgens een factuur met alle betaalgegevens op uw e-mailadres of u kunt de factuur meteen downloaden. De bestelling wordt uiterlijk binnen 5 werkdagen verzonden na ontvangst van de betaling.

 • Bestelling vanuit de Rijksoverheid?

  Bestelt u vanuit de Rijksoverheid en dient u dit te doen via e-facturatie? Stuur dan uw bestelling en de benodigde gegevens naar zakelijk@sptc.nl zodat wij de bestelling voor u kunnen plaatsen.

 • Kan ik een specifiek theater of podium uit eigen stad/regio cadeau geven?

  Veel van onze partners hebben een eigen Podium Cadeaukaart vormgegeven. Deze verkopen zij zelf én via onze consumentensite. Van Soldaat van Oranje en Theater Carré tot Theater aan het Vrijthof en Spot Groningen. Bekijk hier alle partners met een eigen cadeaukaart.

  Neem contact op met ons salesteam om de mogelijkheden te bespreken. 

 • FAQ of contact

  Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk onze uitgebreide FAQ. Of neem contact op met het Podium Cadeaukaart Team. 

  Podium Cadeaukaart heeft ook een klantenservice. Stel je vraag aan onze helpdesk via info@podiumcadeaukaart.nl of tel. 040 - 2901667. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 - 17.00 uur.