PODIUM DINERBOX

PODIUM DINERBOX: Geef een complete avond uit!

Een speciale uitgave van Podium Cadeaukaart & VVV Lekker & Weg Cadeaukaart. Een gezellige borrel of een uitgebreid diner, gevolgd door een onvergetelijke livebeleving in het theater. U geeft het met deze unieke cadeaubox. 

Ter inspiratie hebben wij een TOP 31 gemaakt met de leukste Podia en Restaurants waar de Podium Dinerbox kan worden ingewisseld. Scroll naar beneden om deze alvast te bekijken. 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Waar te besteden?

De Podium Dinerbox is door heel Nederland te besteden. Hoe werkt het?

Kies een voorstelling of concert uit bij één van de 300+ Theaters, Concertzalen en Poppodia aangesloten bij Podium Cadeaukaart. Gelukt? Kies dan vervolgens op de website van VVV een restaurant of café in de buurt en maak uw reservering. Voor u het weet is uw avondje uit compleet en kan de voorpret beginnen. 

> Top 31 Podia & Restaurants door ons aanbevolen
Wij hebben alvast wat leuke suggesties voor u op een rijtje gezet. Onze top 20 is ondertussen alweer uitgebreid naar 31 aanbevolen podia met restaurants door heel Nederland. Bekijk ze hier.

  • Bekijk hier alle verzilverpunten van Podium Cadeaukaart.
  • Bekijk hier alle verzilverpunten van VVV Lekker & Weg Cadeaukaart.
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Uitgaansagenda

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen