Met Podium Cadeaukaart de grens over

Altijd al een keer uit willen gaan in Antwerpen, Gent of Mechelen? Dat kan nu ook met Podium Cadeaukaart! Ontdek de mooiste concerten en voorstellingen op de meest indrukwekkende locaties en laat je even helemaal onderdompelen in de culturele beleving die België te bieden heeft.

Podium Cadeaukaart heeft naast de 300+ verzilverpunten in Nederland nu ook de eerste partners in België aangesloten. In Antwerpen, Gent en Mechelen. Ga bijvoorbeeld naar DE SINGEL voor theater, dans, muziek en bijzondere architectuur. Bezoek Monty voor gedurfde en unieke theaterproducties, of laat je meeslepen door het indrukwekkende Antwerp Symphony Orchestra. Kies voor Kunstencentrum nona in Mechelen als broedplaats voor gedurfd artistiek werk in een uniek pand midden in de stad of aanschouw het beroemde Opera & Ballet Vlaanderen live in Antwerpen of Gent! 

Maak van je bezoek aan België, avondje uit of stedentrip, een onvergetelijke beleving. Of... verras iemand anders met dit leuke cadeau. 

Lees hieronder meer over onze Belgische partners en de inwisselmogelijkheden.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

DE SINGEL

DE SINGEL is een bruisende kunstsite met een veelzijdig aanbod in muziek, dans, theater en architectuur. Samen met kunstenaars en studenten kan u er niet alleen genieten van voorstellingen, concerten en tentoonstellingen, maar ook van masterclasses, workshops en lezingen. DE SINGEL is een unieke plek met een internationaal, uitdagend en grootschalig kunstenprogramma.

Adres
Desguinlei 25
2018 Antwerpen
Tel. +32 32 44 19 20
Website: http://www.desingel.be

Programma
Bekijk hier het complete programma van DE SINGEL. 

Podium Cadeaukaart inwisselen bij DE SINGEL
Onze cadeaukaart kan zowel aan de kassa als online worden ingewisseld bij DE SINGEL. In het online betaalproces op de website van DE SINGEL kies je voor de betaalmethode 'online betaling'. Vervolgens zie je het Podium Cadeaukaart logo verschijnen en kan het kaartnummer en de veiligheidscode worden ingevoerd. 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Kunstencentrum nona

Kunstencentrum nona is een broedplaats voor gedurfd artistiek werk en waar internationale namen en jong artistiek geweld hartelijk wordt verwelkomt. nona is een ambitieus en genereus huis voor podiumkunsten, beeldende kunst en muziek. En dat allemaal in hartje Mechelen.

Adres
Begijnen­straat 19 (oude zaal)
Begijnen­straat 21 (kantoren)
Begijnen­straat 27 (gouden zaal)
2800 Mechelen

Programma
Het complete programma van Kunstencentrum nona is hier te bekijken.

Podium Cadeaukaart inwisselen bij Kunstencentrum nona
Onze cadeaukaart kan online worden ingewisseld bij Kunstencentrum nona. In het online betaalproces kies je voor de betaalmethode 'online betaling'. Vervolgens zie je het Podium Cadeaukaart logo verschijnen en kan het kaartnummer en de veiligheidscode worden ingevoerd.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Het Antwerp Symphony Orchestra

Het Antwerp Symphony Orchestra is het symfonisch orkest van Vlaanderen, met de vermaarde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen als thuisbasis. Het orkest staat onder leiding van chef-dirigent Elim Chan en eredirigent Philippe Herreweghe en brengt concerten op de grootste podia in binnen- en buitenland.

Ticketbalie
Koningin Astridplein 20-26
2018 Antwerpen
+32 3 213 54 06
tickets@antwerpso.be

Openingsuren ticketbalie
Open op dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 16:45 uur.

Openingsuren ticketlijn
Telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 17:00 en op vrijdag van 14:00 tot 17:00. Bij telefonische reservaties wordt €3* in rekening gebracht per bestelling of wijziging.

Programma
Bekijk hier het complete programma van het Antwerp Symphony Orchestra.

Podium Cadeaukaart inwisselen bij het Antwerp Symphony Orchestra
Onze cadeaukaart kan aan de kassa en online op de website van het Antwerp Symphony Orchestra worden ingewisseld. Kies online bij de allerlaatste stap 'betaalmethode' voor Podium Cadeaukaart (te herkennen aan ons logo). Let op: vul de gegevens van Podium Cadeaukaart niet in bij de eerdere stap 'cadeaukaart', dit is alleen voor de waardebon van Antwerp Symphony Orchestra.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Opera & Ballet Vlaanderen

Opera Ballet Vlaanderen brengt opera- en balletvoorstellingen, concerten, jeugdvoorstellingen en nog veel meer. Een avond bij Opera Ballet Vlaanderen is altijd onvergetelijk. Je beleeft er een mooie voorstelling in een unieke setting. Op het podium mag je vernieuwende en ontroerende voorstellingen verwachten, met de beste artiesten uit binnen- en buitenland. Onder het podium, daar speelt ons groot Symfonisch Orkest. Kom langs en ervaar het met je eigen ogen en oren!

Adres Antwerpen     Adres Gent
Frankrijklei 3              Schouwburgstraat 3
2000 Antwerpen        9000 Gent

Programma
Bekijk hier het complete programma van Opera & Ballet Vlaanderen.

Contact ticketlijn
+32 (0)70 22 02 02 (Antwerpen) / +32 (0) 92 68 10 57
(betalend nummer, max. 0,30€ per minuut)

Tot de dag van de voorstelling kan je terecht in het bespreekbureau. Je kan samen met ons het zaalplan raadplegen en we geven graag advies bij het kiezen van uw plaatsen. Als je kaarten koopt via het bespreekbureau betaal je meteen aan de kassa: Frankrijklei 1, 2000 Antwerpen. Di tot za van 11.00 tot 18.00 u.

Podium Cadeaukaart inwisselen bij Opera Ballet Vlaanderen
Onze cadeaukaart kan aan de kassa en online op de website van Opera Ballet Vlaanderen worden ingewisseld. Kies online bij de allerlaatste stap 'betaalmethode' voor Podium Cadeaukaart (te herkennen aan ons logo). Let op: vul de gegevens van Podium Cadeaukaart niet in bij de eerdere stap 'cadeaukaart', dit is alleen voor de waardebon van Opera Ballet Vlaanderen.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Monty

Monty is een theaterhuis. Hier tonen, produceren en begeleiden ze theater. Het is een platform voor kleinschalige tot middelgrote producties, nationaal en internationaal.

Adres
Montignystraat 3
2018 Antwerpen

Programma
Bekijk hier het complete programma van Monty.

Podium Cadeaukaart inwisselen bij Monty
Onze cadeaukaart kan aan de kassa worden ingewisseld bij Monty.  

Wil je de Podium Cadeaukaart online besteden bij Monty?
Let op: mail dan naar reservatie@monty.be onder vermelding van de gewenste reservering (informatie voorstelling, aantal tickets, persoonlijke gegevens) en een foto van de achterzijde van jouw Podium Cadeaukaart. Vervolgens zal Monty de bestelling via email afhandelen, jouw Podium Cadeaukaart handmatig accepteren en de bestelling vervolgens via email bevestigen.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Een onvergetelijk cadeau!

Wil je iemand anders deze livebeleving cadeau geven?

Dat kan uiteraard met Podium Cadeaukaart. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland (en de eerste verzilverpunten in België) met jaarlijks een keuze uit 30.000 voorstellingen en concerten. Het saldo op de Podium Cadeaukaart is 3 jaar geldig en in één keer of in delen te besteden.

Podium Cadeaukaart is inwisselbaar voor Cabaret, Toneel, Musical, Dans, Klassiek, Opera, Jeugdtheater en Concert. Dus een cadeau dat gegarandeerd in de smaak gaat vallen.

Theater en Concert is altijd live en beleef je, van de voorpret tot de na-borrel. Dat maakt Podium Cadeaukaart het cadeau dat bijblijft! Wie wil jij hiermee verrassen?

Uitgaansagenda

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen