Podium Cadeaukaart: donatieprogramma en sponsoractiviteiten

Podium Cadeaukaart is het collectieve marketinginstrument van de theatersector. Wij brengen méér bezoekers naar de aangesloten podia, bereiken nieuwe doelgroepen en maken van een theateruitje een geschenk om cadeau te geven. En dit alles non-profit. Alle opbrengsten van Podium Cadeaukaart keren altijd terug naar de sector, in de vorm van ticketaankoop en collectieve promotie. Maar Podium Cadeaukaart doet meer…

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Donatieprogramma | Stichting Samen Lachen

Podium Cadeaukaart is sponsor van het goede doel Stichting Samen Lachen. Dit doel organiseert uitjes voor kinderen bij wie dit door hun thuissituatie niet mogelijk is. Er zijn heel wat kinderen van 4 tot 12 jaar die er door hun thuissituatie nooit even op uit kunnen. Alleen al in Amsterdam leven zo’n 40.000 kinderen en jongeren onder de armoedegrens. Stichting Samen Lachen organiseert via de Voedselbank daarom voor deze kinderen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen maandelijks een uitje. Bijvoorbeeld naar een pretpark, een museum, een dierentuin, een theatervoorstelling of een speeltuin. 

Podium Cadeaukaart draagt Stichting Samen Lachen een warm hart toe en steunt het doel met een speciaal donatieprogramma. Consumenten kunnen via het bestelproces op podiumcadeaukaart.nl een vrijwillige bijdrage van €1,- doneren aan Stichting Samen Lachen. Via de zakelijke website wordt standaard 3% van de zakelijke orderwaarde door Podium Cadeaukaart gedoneerd aan het goede doel (met uitzondering van de maand oktober). Alle donaties die via podiumcadeaukaart.nl worden opgehaald worden ingezet voor uitjes naar het theater. Zo kunnen de kinderen heerlijk genieten van een kindermusical, dansvoorstelling of theatershow. 

Meer informatie over Stichting Samen Lachen: www.samenlachen.nl 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Sponsoring | UNICEF theatermaand

Podium Cadeaukaart is sponsor van de UNICEF Theatermaand. In de maand oktober is UNICEF met vrijwilligers aanwezig in verschillende theaters in Nederland. Hier vragen zij aandacht voor de diverse UNICEF-projecten en gaan zij in gesprek met theaterbezoekers over de kracht van muziek, dans en toneel, en hoe deze vormen van expressie worden ingezet bij het helpen van kinderen.

Tijdens de UNICEF Theatermaand wordt er een grote winactie gehouden en verloot UNICEF ruim 100 Podium Cadeaukaarten. Dit prijzenpakket wordt door Podium Cadeaukaart gesponsord. Daarnaast kunnen consumenten in de maand oktober een vrijwillige bijdrage van €1,- geven via het bestelproces op podiumcadeaukaart.nl. Namens Podium Cadeaukaart wordt in de maand oktober 3% van de zakelijke orderwaarde gedoneerd aan het goede doel. Podium Cadeaukaart vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot theater en concert en wij zetten ons graag in voor het verspreiden en versterken van de boodschap van UNICEF. 

Meer informatie over de UNICEF Theatermaand en de deelnemende theaters van dit jaar: www.unicef.nl/theaterkaart

©Atlas Theater (2022)

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen