Amare

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

In het hart van Den Haag, aan het Spuiplein, vind je Amare, het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Het knooppunt van de stad en het onderkomen van vier gerenommeerde organisaties: Nederlands Dans Theater, Residentie Orkest, Koninklijk Conservatorium en het voormalige Zuiderstrandtheater.

In Amare kun je van alles en nog wat komen bekijken. Van expressieve dansvoorstellingen tot aan muziek van over de hele wereld, van klassieke symfonieën tot aan uitbundige musicals, van popconcerten tot cabaret, opera, en leuke activiteiten voor jonge bezoekers en alles daar tussenin. Je beleeft het in Amare.

Deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Amare

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen