Atlas Theater

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Wat is er (bijna) leuker dan een avondje theater? Juist! Een avondje theater cadeau geven! Wij ontvangen u graag in het ATLAS Theater en wensen u bij ons een fijne avond uit.

In het ATLAS Theater zijn prachtige voorstellingen te zien. Variërend van muziek, toneel, cabaret, dans, musicals, opera, show en jeugdvoorstellingen. Kortom: er is voor elk wat wils! Wist u dat u van te voren bij ons in het theaterrestaurant kunt genieten van een drie-gangen diner? En dat u na afloop van de voorstelling heerlijk kunt nagenieten in het ATLAS Café? Dé plek waar ook veel artiesten graag nog even een drankje drinken.

U leest er meer over op www.atlastheater.nl, hier kunt u uiteraard ook alle informatie verkrijgen over de voorstellingen die dit seizoen bij ons geprogrammeerd staan.

Graag tot ziens!

ATLAS Theater
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
reserveren: 0591-850856
info@atlastheater.nl
www.atlastheater.nl

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Atlas Theater

24 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen