BIMHUIS

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Sinds 1974 is het BIMHUIS hét podium voor baanbrekende musici van alle generaties, uit binnen- en buitenland. Met ruim 300 concerten per jaar biedt het programma een actueel overzicht van avontuurlijke muziek; van jazz tot elektronica en van impro tot wereldmuziek. Daarnaast vinden er regelmatig workshops, sessies, talentontwikkelingsprogramma's, educatieve concerten en Tv-opnames plaats.

Het BIMHUIS ligt op een unieke locatie aan het IJ, vlakbij de bruisende binnenstad van Amsterdam en op 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Voorafgaand aan het concert kunt u genieten van een heerlijk diner met de Amsterdamse skyline op de achtergrond.

Met een concert in het BIMHUIS geeft u gegarandeerd een onvergetelijke avond cadeau! 

Meer informatie: bimhuis.nl

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Foto 1: © Govert Driessen
Foto 2 + header: © Bart Grietens

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in BIMHUIS

0 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen