Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade

Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade; de culturele hotspot van Veghel en Meierijstad.

Het theater biedt een breed en aansprekend theaterprogramma. Van nieuw talent tot gevestigde (cabaret)namen, van swingende muziek tot adembenemende dans en van grote producties tot klein, intiem theater. Daarnaast leent de locatie zich uitstekend voor voorstellingen die een link hebben met food.

Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade beschikt over 3 zalen:

  • Grote Zaal (696 zitplaatsen)
  • Magazijn (99 zitplaatsen)
  • Spectrum Podium Schijndel
    (242 zitplaatsen).

Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade maakt volop gebruik van de unieke locatie, een oude Veevoederfabriek. “We zien de Noordkade als onze speel-tuin; we maken vol enthousiasme gebruik van alle bijzondere, mooie locaties die de voormalig Veevoederfabriek biedt.” Zo zijn er Comedy-avonden en sfeervolle clubconcerten in de Podiumzaal, wordt de Malerij op zondagochtend ingericht voor verrassende klassieke concerten door talentvolle jonge musici en kun je in de Koekbouw terecht voor bijzondere, grootschalige concerten en theaterproducties.

CONTACT
De theaterkassa is op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 te bereiken via 0413 342555 of info@blauwekei.nl

BEZOEK EN POSTADRES
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel

Bekijk het programma van de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade op www.blauwekei.nl.

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.