Castellum

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Castellum is de plek van Alphen a/d Rijn en omgeving waar cultuurliefhebbers elkaar ontmoeten en genieten van uiteenlopende theater- en filmvoorstellingen. In de kleedkamers klinkt het stemmen van de instrumenten nog na, in de zalen hangt de galm van applaus en na een gezellige avond hoor je in het theatercafé nog het geroezemoes van theaterliefhebbers die nagenieten met een drankje en natuurlijk... bitterballen!

Deze Podium Cadeaukaart biedt je cabaret in alle soorten en maten, muziek van steengoede tributebands, toneel om over na te praten, grootse opera, aanstekelijke musical, adembenemende dans en natuurlijk onvergetelijke familievoorstellingen.

Maak het mee in Castellum!

Rijnplein 1 - 3
2405 DB Alphen a/d Rijn
castellum.nl
kaartverkoop@castellum.nl
0172 - 42 92 92 (di t/m za 12:00 – 14:00 uur)

Deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Castellum

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen