De Cacaofabriek

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

De Cacaofabriek is dé culturele trots van Helmond. Deze voormalige cacaofabriek is omgebouwd tot een prachtige en vooral creatieve locatie! Het pand biedt onderdeel aan een popzaal, drie filmzalen, een expositieruimte, een brasserie en verschillende creatieve bedrijven.

De Cacaofabriek maakt de bezoeker graag onderdeel van het creatieve proces. De artiest uit de popzaal zit soms zomaar naast u in de foyer met een akoestische gitaar op schoot en een schrijver of maker komt geregeld langs om alle ins- en outs te vertellen over zijn/haar boek of film. Daarnaast komen de verschillende disciplines vaak samen in verschillende cross-overs. Voorbeelden zijn een klassiek concert in de expositiezaal, een thema avond met een documentaire over  bijvoorbeeld The Beatles gevolgd door een tribute-concert of zelfs een groot evenement.

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705 LA Helmond
www.cacaofabriek.nl

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in De Cacaofabriek

1 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen