De Kampanje

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

De Kampanje, een unieke en bijzonder theater gelegen op de meest inspirerende plek in Noord-Holland! In het monumentale pand op Willemsoord Den Helder, dat vroeger dienst deed als scheeps- en onderhoudswerk van de Koninklijke Marine, zit sinds oktober 2015 een theater en tevens evenementenlocatie. Glas, baksteen, hout en staal zijn de oorspronkelijke elementen die je tegenkomt in de Kampanje.

De Kampanje beschikt over drie theaterzalen en heeft een breed aanbod, variërend van musical, cabaret en concerten tot familievoorstellingen. De Kampanje is goed bereikbaar per auto en OV en biedt tevens gratis parkeergelegenheid. Kom vooraf dineren in restaurant Stoom en maak de avond compleet met een smaakvol nagenietarrangement.

Meer informatie over het theater vind je op www.kampanje.nl.

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in De Kampanje

32 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen