De Meerpaal

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

De Meerpaal is het cultureel en bruisend hart van de gemeente Dronten en de verbindingsplek tussen mensen en organisaties. Een unieke locatie met een cultureel centrum, een welzijnstak, twee theaterzalen, een bioscoopzaal, een evenementenplein, sfeervol restaurant en verschillende vergaderzalen. Dat alles onder één dak en centraal in Nederland!

Een volledige avond uit
Maak een theateravond compleet en kom voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in het Grand Café. Ook na afloop staan de deuren open voor een gezellig nazit.

Met De Meerpaal Podium Cadeaukaart geef je een theatervoorstelling cadeau bij jou in de buurt. Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen!

De Meerpaal Dronten
De Rede 80
8251 EX Dronten

www.meerpaal.nl

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in De Meerpaal

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen