De Nieuwe Kolk

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow
icn_arrow

Het theater van DNK heeft twee fantastische theaterzalen, waar je kunt genieten van onder andere opera, musicals, dans, toneel, klassieke muziek en de grote namen van het cabaret. Met leuke randactiviteiten voor kinderen, diners en borrelarrangementen, informatieve inleidingen en inhoudelijke nagesprekken maak je van je avond altijd uit een ontspannende beleving.
DNK is hét podium voor ontwikkeling en ontspanning waar informatie, ervaringen en ontmoetingen een aantoonbare en onmisbare meerwaarde opleveren voor het publiek en relaties in en rond Assen. Naast een theater omvat DNK ook de bioscoop en de bibliotheek van Assen en omstreken.

Tickets bestellen
Online:
Het snelste en goedkoopste is online bestellen via dnk.nl [https://www.dnk.nl/agenda-tickets/theater]. Je kiest zelf je stoelen in de theaterzaal, ontvangt direct na betaling je e-tickets in je mailbox.

Telefonisch:
088-0128550, maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Aan de kassa:
Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Contactgegevens
Bezoekadres:
DNK
Weiersstraat 1
9401 ET  Assen

Postadres:
DNK
Postbus 10040
9400 CA Assen

Telefoonnummer:
088-012 88 88

E-mail:
info@dnk.nl

Bekijk hier het actuele programma van Theater DNK.

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in De Nieuwe Kolk

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen