DE SINGEL

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

DE SINGEL is een bruisende kunstsite met een veelzijdig aanbod in muziek, dans, theater en architectuur. Samen met kunstenaars en studenten kan u er niet alleen genieten van voorstellingen, concerten en tentoonstellingen, maar ook van masterclasses, workshops en lezingen. DE SINGEL is een unieke plek met een internationaal, uitdagend en grootschalig kunstenprogramma.

Adres
Desguinlei 25
2018 Antwerpen
Tel. +32 32 44 19 20
Website: http://www.desingel.be

Programma
Bekijk hier het complete programma van DE SINGEL. 

Podium Cadeaukaart inwisselen bij deSingel
Onze cadeaukaart kan zowel aan de kassa als online worden ingewisseld bij DE SINGEL. In het online betaalproces kies je voor de betaalmethode 'online betaling'. Vervolgens zie je het Podium Cadeaukaartlogo verschijnen en kan het kaartnummer en de veiligheidscode worden ingevoerd. 

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen