DeLaMar en DeLaMar West

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

DeLaMar is hét theater in hartje Amsterdam. Midden in de hoofdstad vind je zachte rode stoelen, sfeervolle foyers en een goud omlijnd toneel. Het is de plek waar legendes als Wim Kan en Wim Sonneveld vroeger optraden, en waar je hebt kunnen genieten van successen als Hij gelooft in mij, Fiddler on the roof, Peter Pannekoek en Showponies.

Een bezoek aan DeLaMar is een ervaring op zich. Alle medewerkers staan hier klaar om je een geweldige, volledig verzorgde avond uit te bezorgen. Verwen je smaakpapillen bijvoorbeeld met een heerlijke lunch, diner of borrel en geniet van de bijzondere kunstcollectie in het gebouw. Daarnaast onderscheidt DeLaMar zich door toegankelijke en kwalitatief hoogstaande voorstellingen, van musicals tot cabaret en van toneel tot muziek. Hierdoor weten bezoekers uit het hele land het theater te vinden.

Meer informatie over het DeLaMar vind je op www.delamar.nl.

Deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is natuurlijk net als de bekende rode Podium Cadeaukaart drie jaar geldig.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in DeLaMar en DeLaMar West

111 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen