DOK6 Theater

Op deze locatie kan je aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen

icn_arrow
icn_arrow

In DOK6 ontmoet je oude bekenden en nieuwe vrienden. Samen mooie herinneringen maken en even ontsnappen uit de dagelijkse realiteit. Het is tijd om te genieten! 

DOK6 is gevestigd in het centrum van Panningen in Peel en Maas. Met haar warme en sfeervolle inrichting heeft het alle ingrediënten voor een fantastische dag of avond uit. DOK6 Theater laat je kennis maken met de bijzondere wereld van theater, dans en muziek. Zowel lokale als professionele artiesten bieden wij een podium. Iedereen is welkom! In onze theaterzaal is plaats voor ruim 300 bezoekers. Elke maand opnieuw staat onze agenda vol leuke en uiteenlopende vorstellingen. Geniet, beleef, bewonder en wees welkom in DOK6 Theater. 

DOK6 Theater
Raadhuisplein 1
5981 AT Panningen

077 310 1064
theater@dok6.eu
www.dok6.eu

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in DOK6 Theater

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen