Het Klooster

Op deze locatie kan je aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen

icn_arrow

Het Klooster is het theater en centrum voor kunsteducatie in Woerden. Het monumentale klooster in het hart van de stad biedt ruimte aan een intieme theaterzaal waar een divers programma wordt gepresenteerd van voorstellingen in de disciplines cabaret, toneel, dans, muziek en jeugdtheater. Naast het reguliere programma vinden er regelmatig speciale evenementen plaats, zoals Breek de week, Broodje Theater, Nachtklooster en de Super Sunday’s.

Het cursusaanbod van Het Klooster is groot. Er zijn lessen op 24 instrumenten en cursussen in muziek, dans en theater voor alle leeftijden en niveaus. Samenspel is een speerpunt, dus orkesten, koren, bands en ensembles zijn er volop.
 

Het Klooster
Wilhelminaweg 77
3441 XB Woerden
tel 0348 42 30 66

Bekijk het gehele programma van Het Klooster op: www.kloosterwoerden.nl

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Het Klooster

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen