Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal

Op zoek naar een bijzondere plek voor een avondje uit? De Leidse Schouwburg is de oudste schouwburg van Nederland (uit 1705!) en volgens ons, de mooiste! Een paar straten verderop midden in het mooie Leiden ligt de Stadsgehoorzaal. In dit historische pand aan de Breestraat kun je terecht voor prachtige klassieke concerten, maar ook theatercolleges en popmuziek. Bij de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal komen verhalen samen. Het zijn plekken waar je verwonderd raakt. Waar jij jouw verhaal vertelt. Waar je geïnspireerd raakt door dat van anderen. Wij brengen verhalen samen; in dans, toneel, cabaret, muziek, jeugdvoorstellingen, congressen en evenementen. In het oudste theater van Nederland schrijven we elke dag weer geschiedenis. Graag delen wij onze verhalen ook met jou! Tot snel?

Bereikbaarheid Kaartverkoopbalie
Breestraat 60
2311 CS Leiden
071 516 3881
kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl
Woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur en vanaf 45 minuten voor aanvang van voorstellingen en concerten in zowel de Leidse Schouwburg als de Stadsgehoorzaal.

Deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen