Schouwburg De Lawei

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Je Podium Cadeaukaart besteed je natuurlijk bij schouwburg De Lawei. Het is het kloppende hart en de culturele ontmoetingsplaats van regio Drachten. Een gastvrij huis voor de (podium)kunsten waar makers en liefhebbers elkaar treffen in de meest optimale omstandigheden. De Lawei wil de beste schouwburg in Noord-Nederland zijn. De programmering is onderscheidend, waarbij De Lawei naast het reguliere aanbod ook als dé dansschouwburg bij uitstek gezien kan worden, want: Drachten Danst!

Aanstormend talent krijgt hier een podium om zich verder te ontwikkelen; veelbelovende cabaretiers in de kweekvijver en talentvolle en vernieuwende makers tijdens de Storm-avonden. De Lawei draagt daarnaast nog meer bij aan de culturele diversiteit van Drachten en omstreken, door jaarlijks het succesvolle theater- en muziekfestival Simmerdeis te organiseren.

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Schouwburg De Lawei

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen