SPOT Groningen

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

SPOT Groningen
SPOT Groningen is de grootste theater- en concertorganisatie van Noord-Nederland. We zijn er voor iedereen die van podiumkunsten houdt, van toneel, cabaret en dans tot muziek. Bij ons op het podium staan gerenommeerde en gevestigde namen, aanstormende talenten en nieuwe ontdekkingen in alle genres.

We boeken wekelijks nieuwe voorstellingen en concerten. Onze huisgezelschappen NITE en Club Guy & Roni en huisorkest het Noord Nederlands Orkest kun je bij ons regelmatig zien. We zijn niet alleen een presenterend podium, maar organiseren en (co)produceren ook zelf festivals en producties, zoals TakeRoot, Rockit, My First Festival, Rhythm & Blues Night, Stadspark Live, MENA is here, Dutch Delight en De Salon. 

Bekijk ons programma op www.spotgroningen.nl

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in SPOT Groningen

24 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen