Stadsschouwburg Utrecht

Als toonaangevend theater voor Midden-Nederland programmeert  Stadsschouwburg Utrecht ieder jaar ruim 500 voorstellingen die meer dan 200.000 bezoekers trekken. Stadsschouwburg Utrecht is prachtig gelegen aan de rand van de Utrechtse binnenstad en gehuisvest in een prachtig gebouw (Rijksmonument) van de beroemde architect W.M. Dudok. Actualiteit, passie, schoonheid, humor, herkenning en engagement zijn trefwoorden bij het samenstellen van een kwalitatief sterk programma. Alle theatergenres komen aan bod, met een belangrijk accent op toneel, moderne dans, jeugdtheater en cabaret.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u heerlijk dineren in theaterrestaurant Zindering. Overdag kunt u terecht in mevrouw Dudok voor een krantje met een kop koffie, of een heerlijke lunch. Onze deur staat elke dag vanaf 10.00 uur voor u open. Graag tot ziens.

Meer informatie vindt u op www.ssbu.nl

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.