Theater De Bussel

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Theater de Bussel is een eigentijdse uitgaansgelegenheid in het stadscentrum van Oosterhout. Het is een knus en gezellig theater met professioneel en lokaal theater- en concertaanbod.

Het Theater is in 2015 opnieuw geopend na een ingrijpende verbouwing. Samen met de bibliotheek Theek5 en de VVV zitten wij in een prachtig modern gebouw, waar de theatervoorstellingen goed tot hun recht komen. Zo is er een prachtige grote zaal, een gezellige kleine zaal en een ruime foyer waar in de pauze of na afloop gezellig een drankje gedronken kan worden.

Theater de Bussel is een inspirerend podium voor verdieping, verbeelding en vermaak, waar iedereen zich welkom voelt en zorgeloos kan genieten.

Torenstraat 10
4901 EJ Oosterhout
0162 428 600
info@theaterdebussel.nl
www.theaterdebussel.nl

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Theater De Bussel

26 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen