Theater De Kattendans

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

De Kattendans in Bergeijk laat je graag kennismaken met de bijzondere wereld van theater. Wij bieden de perfecte ambiance voor een ontspannen middag of avond uit voor zowel jong als oud. Waar kun je nu beter genieten van een middag of avond uit dan bij het vertrouwde theater in je omgeving?! Laat je verrassen en kom genieten van alle geweldige aspecten die ons theater biedt.

Ons theater biedt plaats aan ruim 300 personen en biedt zowel amateur als professionele artiesten een podium. Elke seizoen trakteren wij je op een uniek en gevarieerd theaterprogramma vol onder andere muziek, toneel, cabaret en dans. Wij laten tevens de kids graag al op vroege leeftijd kennis maken met theater. Voor hen wordt daarom elk seizoen het beste kindertheater neergezet. Voor een leuk uitje hoef je dus niet altijd ver weg.

Bij ons begint een avond uit extra gezellig met een gratis kop koffie of thee voor aanvang van elke professionele voorstelling. Na afloop van de voorstelling ben je van harte welkom in de foyer, waar je onder het genot van een drankje en een hapje, nog kunt nagenieten van de voorstelling. Wellicht dat de artiest van de avond zelf ook nog even aanschuift!

Adres
Theater de Kattendans
Eerselsedijk 4
5571 CM Bergeijk
T: 0497 571318
E: info@kattendans.nl

Openingstijden
Theaterkassa

De theaterkassa is geopend op maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot en met 18.00 uur.

De Kattendans
De Kattendans is geopend op:
Maandag tot en met donderdag: 08.30 uur t/m 24.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur t/m 21.00 uur

Daarnaast zijn wij open bij voorstellingen en evenementen.

Tijdens feestdagen en vakanties zijn er aangepaste openingstijden.

Bekijk het programma van de Kattendans op www.kattendans.nl.

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Theater De Kattendans

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen