Theater De Koornbeurs

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Theater de Koornbeurs is een professioneel, intiem theater in de stad Franeker.
Voor de hele gemeente Waadhoeke en daarbuiten biedt De Koornbeurs een professioneel platform voor het vertonen van voorstellingen. Dit seizoen staan zo’n 100 theatervoorstellingen in het programma, in diverse categorieën. Elke maand wordt op dinsdagavond een arthousefilm en op de eerste vrijdag van de maand een commeriële(re) film. Op avonden dat er geen voorstelling en geen besloten bijeenkomst is, worden ook film vertoond. De website geeft altijd de meest recente informatie.

Het theater of onderdelen daarvan, bijvoorbeeld de foyer(s), kunnen worden gehuurd voor bedrijfsbijeenkomsten, presentaties, netwerkborrels en particuliere bruiloften en feesten.

Ook amateurverenigingen, scholen en regionale producenten zijn van harte welkom in ons theater om hun voorstellingen uit te voeren.

Voor meer informatie kijk op onze website www.theaterdekoornbeurs.nl of bel 0517 396 363 (di. t/m vr. van 10.00 - 16.00 uur)

Bezoekadres 
Theater De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP Franeker

Bekijk het programma van De Koornbeurs op: www.theaterdekoornbeurs.nl

 

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Theater De Koornbeurs

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen