Theater De Stoomfabriek

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Direct aan de rivier de Vecht, ligt het sfeervolle theater de Stoomfabriek in Dalfsen. Hier kun je genieten van pop, cabaret, dans, film, klassiek, opera, theater en kindervoorstellingen. De zaal biedt een zitplaats voor 120 personen, wat kan worden uitgebreid tot 130. Bij grote concerten kunnen de stoelen verdwijnen en is er plek voor 200 personen. Bij voorstellingen kan men al voor aanvang eten of drinken bij de direct naastgelegen horeca gelegenheden. We hebben een grote diversiteit aan optredens, dus voor iedereen wat leuks!

Kijk op onze website www.theaterdestoomfabriek.nl voor de agenda. Tickets verkrijgbaar via onze site en bij de Primera in Dalfsen.

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Theater De Stoomfabriek

1 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen