Theater Dichtbij

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Door deze unieke Podium Cadeaukaart te kopen, verras je jouw dierbare met een onvergetelijk uitje naar keuze in de TheaterDichtbij-theaters. Leuk om te geven én om te krijgen!

Theater Dichtbij is een samenwerkingsverband tussen de gastvrije theaters in Noord- en Midden-Limburg. Op theaterdichtbij.nl vind je het gebundelde aanbod van Theater De Oranjerie in Roermond, Munttheater in Weert, DOK6 Theater in Panningen, De Maaspoort Theater & Events in Venlo en Schouwburg Venray.

Neem de tijd om de tijd te vergeten. Er is zoveel te beleven op de podia in Limburg! De emotie ligt voor het grijpen. Bekijk alle theaterbelevingen met cabaret, dans, musical en nog veel meer mogelijkheden bij jou in de buurt op theaterdichtbij.nl. Beleving is nooit ver weg!

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Theater Dichtbij

32 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen