Theater het Kruispunt

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Geef een avondje theater of film cadeau!

Het theater biedt een breed aanbod voorstellingen en films met voor ieder wat wils. Gevestigde namen, nieuwe talenten, lokaal talent en voorstellingen waarvan wij denken dat ze meer dan de moeite waard zijn in het programma te vinden. Daarnaast vertoont het theater een veelzijdig filmaanbod. Elke dinsdagavond is het filmavond, en elke eerste woensdagmiddag van de maand wordt er een jeugd/familiefilm vertoond.

Theater het Kruispunt is in 2017 uitgeroepen tot Meest Gastvrije Theater van Nederland in de categorie kleine gemeenten. In de fijne theaterzaal heeft u altijd goed zicht op het podium. Door de centrale ligging is het theater uitstekend te bereiken, met gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Bekijk het hele programma op www.theaterhetkruispunt.nl.

Theater het Kruispunt
Middenbaan 111
2991CS Barendrecht

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

© Jaap Reedijk

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Theater het Kruispunt

18 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen