Theater Speelhuis

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Theater Speelhuis is een van de culturele hot-spots van Helmond. In een prachtige oude kerk huist een toegankelijk, creatief en gezellig theater. We bieden een avond weg van huis. In een zeer bijzondere omgeving wordt je persoonlijk ontvangen alvorens je geniet van een prachtige theatervoorstelling. Na afloop sta je, met een bitterbal in de hand, nog even na te kletsen in de foyer. De kans dat de artiest nog even aansluit is bij ons erg groot!

Daarnaast is Theater Speelhuis een creatieve broedplaats voor de regio. Jong talent krijgt de tijd en ruimte om te creëren- en groeien. Van een zolderkamer, naar een plein in de stad tot het grote podium op onze prachtige locatie.

Theater Speelhuis
Kromme Steenweg 29
5707 CB Helmond

Reserveren: 0492 58 70 00 (optie 1)
bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl
www.theaterspeelhuis.nl

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Theater Speelhuis

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen