Theater 't Mozaïek Wijchen

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Ontdek Theater 't Mozaïek in Wijchen, het kloppende culturele hart van Wijchen en omgeving! Dit sfeervolle theater biedt een gevarieerd programma vol cabaret, muziek, familievoorstellingen en staconcerten. Laat je verrassen door voorstellingen van topartiesten en lokaal talent in een intieme setting. Geniet na afloop van de show van een drankje in de gezellige foyer en ervaar de warme gastvrijheid van ons enthousiaste team. Of je nu komt voor een avondje uit met vrienden, een bijzondere date of een cultureel uitstapje met het gezin, Theater 't Mozaïek zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Kom langs en beleef de magie van het theater!

Theater 't Mozaïek Wijchen
Campuslaan 6
6602 HX  Wijchen
024-6450455
mozaiekwijchen.nl

Deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Theater 't Mozaïek Wijchen

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen