Tryater

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Geef een ervaring cadeau, geef Tryater cadeau! 

Tryater is hét meertalige theatergezelschap van Fryslân. We spelen ruim 270 groot- en kleinschalige meertalige (i.i.g. Fries-Nederlandse) voorstellingen per jaar, voor zo’n 25.000 bezoekers: kinderen, jongeren en volwassenen. Met Leeuwarden als uitvalsbasis zie je ons in heel Friesland en ook daarbuiten. In theaters en op locatie. We brengen nieuwe verhalen, dicht op de huid van ons publiek. Met alle ervaring op zak sinds onze oprichting in 1965 en met alle inspiratie en energie van het jonge talent waarmee we werken. 

U kunt deze speciale Tryater-editie van de Podium Cadeaukaart verzilveren tijdens het betalingsproces van uw online boeking op tryater.nl. Op de site zijn niet alleen tickets verkrijgbaar voor voorstellingen in ons eigen gebouw, maar ook voor bijna alle andere locaties waar we spelen.  
 
Deze speciale Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.  

Voor meer informatie en tickets kijk op onze website www.tryater.nl of bel (058) 2539550 

Contact: 
Oostersingel 70 
8921 GB Ljouwert 
(058) 288 23 35 
ynfo@tryater.nl 

Programma:  
https://tryater.nl/programma/

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. 

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Tryater

0 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen