Zwolse theaters

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Ontdek de magie van de podiumkunsten met de Podium Cadeaukaart bij Zwolse theaters! Deze prachtige cadeaukaart is perfect om te geven én te krijgen. Met de kaart krijgt de ontvanger de vrijheid om zelf een voorstelling te kiezen dat bij zijn of haar smaak en interesse past. Geniet van een veelzijdig programma in een van onze vier zalen vol betoverende voorstellingen, hilarisch cabaret, mooie concerten en sprankelende dansvoorstellingen.

Zwolse theaters: Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. Twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. 

Geef een ervaring vol verwondering en plezier, een moment om te koesteren en te delen met dierbaren. Of u nu een doorgewinterde cultuurliefhebber bent of juist iemand wilt verrassen met een bijzonder geschenk, de Podium Cadeaukaart bij Zwolse theaters opent de deuren naar een wereld vol cultuur in het bruisende Zwolle! 

Tot ziens bij Zwolse theaters!

www.zwolsetheaters.nl 

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Kassa: dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur of vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle


Deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Zwolse theaters

32 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen