Theaterbon? Theater & Concertbon is nu Podium Cadeaukaart

Op zoek naar een Theater & Concertbon? Dan zit je hier helemaal goed. De Theater & Concertbon heeft echter een nieuwe naam, namelijk de Podium Cadeaukaart! De Podium Cadeaukaart is de grootste cadeaukaart voor theater en concert in Nederland. Inwisselbaar bij 300+ podia en met een jaarlijkse keuze uit 30.000 voorstelling en concerten.

Cabaret, musical, concert, jazz, klassiek, dans, opera, jeugdvoorstellingen etc. Het kan allemaal! Neem voor inspiratie een kijkje in onze uitgaansagenda

Iemand een avondje uit naar theater of concert cadeau geven? Verras met Podium Cadeaukaart (voorheen de Theater & Concertbon). Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld en betaald, dezelfde dag verzonden per post. Of bestel de digitale Podium Cadeaukaart. Deze ontvang je binnen één uur in je mailbox.

Je cadeaukaart persoonlijker maken? Dat kan door je eigen cadeaukaart te ontwerpen met een zelfgekozen afbeelding en persoonlijk boodschap!

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Veelgestelde vragen Theater & Concertbon

Wordt de Theater & Concertbon nog ergens verkocht?
De Theater & Concertbon is niet meer in de verkoop. Deze papieren cadeaubon is vervangen door de Podium Cadeaukaart.

Is mijn Theater & Concertbon nog steeds geldig?
De Theater & Concertbon is nog steeds inwisselbaar indien deze een onbeperkte geldigheid heeft. Óók als er een bedrag in guldens op vermeld staat.

Waar kan ik mijn Theater & Concertbon inwisselen?
De Theater & Concertbon is voor alle soorten podiumkunsten inwisselbaar bij veel theaters, schouwburgen en concertzalen in Nederland aan de kassabalie. Let op: deze bonnen zijn niet online te besteden. Informeer bij jouw podium naar keuze of zij de Theater & Concertbon accepteren.

Kan ik met mijn Theater & Concertbon ook online betalen?
Dat is niet mogelijk. Sommige podia bieden hier een oplossing voor, maar zijn dit niet verplicht. Wij adviseren je daarom vóóraf telefonisch contact op te nemen met het podium waar je heen wilt om te vragen wat hun mogelijkheden zijn. Wellicht kunnen zij kaarten voor de voorstelling reserveren en dat je op de dag van de voorstelling de bonnen inlevert. Of kun je de bonnen eerder aan de theaterkassa inleveren als je in de buurt woont.

Kan ik mijn Theater & Concertbon omwisselen naar een Podium Cadeaukaart?
De Theater & Concertbon kan omgewisseld worden naar een digitale Podium Cadeaukaart. Deze is nog makkelijker te verzilveren, ook online. Voor het omwisselen worden €10,- handelingskosten in rekening gebracht per ontvangen zending. De totale waarde van de ingezonden bonnen wordt dan overgezet op een digitale Podium Cadeaukaart (in euro’s), minus de handlingskosten van €10,-. Mocht je de bon willen inwisselen naar een digitale Podium Cadeaukaart, dan verzoeken we je de Theater & Concertbon aangetekend te zenden naar:

Podium Cadeaukaart
Avignonlaan 25
5627 GA Eindhoven

Voeg een verzoek toe tot omwisseling in naar digitale Podium Cadeaukaart en vermeld jouw e-mailadres. Binnen een week na ontvangst van de Theater & Concertbon zal je de Podium Cadeaukaart op het opgegeven e-mailadres retour ontvangen. Indien de bon niet aangetekend verzonden wordt en zoek raakt, draagt SPTC/Podium Cadeaukaart hier geen verantwoordelijkheid voor.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen