Terug naar overzicht

Frank Boeijen

Het unieke stemgeluid van Frank Boeijen, zijn charisma en een setlijst vol hits en recent werk smelten samen tot een onvergetelijke avond.

In een carrière die inmiddels ruim veertig jaar beslaat, heeft Frank Boeijen een substantiële bijdrage geleverd aan de Nederlandstalige popmuziek. We kennen de hits allemaal: Zwart Wit, Kronenburg Park, De Verzoening en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is, inmiddels solide verankerd in het collectieve geheugen. Na de succesvolle clubtour van vorig jaar, komt Frank met zijn band ook dit jaar weer naar de Nederlandse podia.

Met zijn muzikale kompanen Stef de Hond (toetsen), Peter van Benthem (gitaar), Ger Hoeijmakers (gitaar), Mark Stoop (drums) en Charles Nagtzaam (bas) neemt Frank je mee op een muzikale reis door de tijd. Een setlijst vol hits en recent werk zullen bijdragen aan een onvergetelijke avond.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen