Terug naar overzicht

Nilgün Yerli

Een voorstelling waarbij dromen worden uitgesteld naar een later.

In haar nieuwe cabaretvoorstelling neemt Nilgun Yerli haar eigen levensmotto: “Vlieg zonder angsten en maak je dromen waar” onder de loep.

Een voorstelling waarbij dromen worden uitgesteld naar een later. Er is heel veel later in ons leven. Dat begint al in je kindertijd: `Dat begrijp je later wel.' Of: `Later als je groot bent zul je er vast anders over denken.'

Maar ook aan al dat later komt een einde. En aan dat einde moet je helemaal niet denken. Je hebt immers je handen al veel te vol aan al het later waarin je terecht bent gekomen. Maar wat is van belang en wat niet? Hoe maak je het absurde minder absurd? Of moet je het absurde juist nog absurder maken om het leven avontuurlijk te houden?

Nilgün Yerli onderzoekt dat alles op volle kracht en met hart en ziel, altijd verbaasd en op zoek naar de lach, want als je het hebt over`Later als ik dood ben' kun je die woorden alleen maar lachend uitspreken.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen