Terug naar overzicht

The Billy Joel experience: the album tour

Voor de pauze speelt de band een van de twaalf albums van ‘Piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits.

Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren The Billy Joel Experience: the album tour.

Voor de pauze speelt de band een van de twaalf albums van ‘Piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. En het leuke is: de show is interactief. Via een speciale webpagina bepaal jij als bezoeker vooraf de setlist. Heel gemakkelijk: eerst geeft u aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van jouw favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt het publiek echt onderdeel van het concert.

Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist er uit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

The Billy Joel experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van onder anderen Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen jaren stond de band op poppodia, in theaters door het hele land, op toonaangevende festivals en voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ook waren ze veelvuldig op tv te zien. Bij het SBS6-programma The tribute: battle of the bands kregen ze in 2022 een 9,2 van zowel publiek als jury.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen