Aan de Slinger

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Theaterkassa
De theaterkassa aan De Slinger 40 is alleen open vanaf drie kwartier voor aanvang van elke voorstelling en film. U betaalt geen administratiekosten. Betaalwijzen: pin, Theater- & Concertbon of Podium Cadeaukaart voor voorstellingen en de Nationale Bioscoopbon voor films. Bij een reservering dient u uiterlijk een kwartier voor aanvang de gereserveerde kaarten af te halen bij de kassa. Niet afgehaalde reserveringen gaan terug in de verkoop.

Telefonisch of e-mail 
De telefonische kassa van Aan de Slinger is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur op 030 - 63 51 024. Bestellingen per e-mail worden ook op deze momenten verwerkt. U kunt uw bestelling mailen naar info@aandeslinger.nl. De administratiekosten bedragen voor beide opties € 1,50 per kaartje met een maximum van € 7,50 per bestelling.

Bekijk het programma van Aan de Slinger op: www.aandeslinger.nl 

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Aan de Slinger

34 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen