Markant Theater Maashorst

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Altijd een bijzonder moment in Markant Theater Maashorst

Het licht dimt, de spot ontbrandt. Stemmen zwijgen en het gestommel verdwijnt. Het is muisstil, de spanning stijgt. Totdat plots… de gordijnen openen en de show begint! Het is tijd om te genieten. Tijd voor een bijzonder moment! Een moment om nooit te vergeten én om te delen met uw geliefde, gezin, familie en vrienden.

Markant Theater Maashorst is al meer dan 20 jaar hét podium voor lokale, nationale én internationale theaterproducties en evenementen. Beleef een onvergetelijke voorstelling in onze mooie Theaterzaal of Kleine zaal (speciaal voor nieuw talent) of geniet van snoeiharde gitaren, gevoelige liefdesliedjes en vette beats tijdens de concerten en feesten in onze Evenementenzaal.

Kijk op markantmaashorst.nl  voor het actuele programma en het laatste nieuws.

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Markant Theater Maashorst

66 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen