Theater De Leest

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Theater De Leest is een theater en filmhuis in Waalwijk, in het hart van regio De Langstraat. Dé ideale plek voor een heerlijk ontspannen avond uit, alleen of met vrienden. Jaarlijks brengt Theater De Leest in twee theaterzalen circa 200 theatervoorstellingen en 300 bioscoopfilms en vinden er 200 zakelijke en sociaal-culturele evenementen plaats.

De twee theaterzalen maken een veelzijdige programmering mogelijk. Zo kunt u genieten van de meest spectaculaire producties in de grote zaal (ruim 500 zitplaatsen) en volledig opgaan in de intiemere voorstellingen in de kleine zaal (200 zitplaatsen). Daarnaast kunt u uw avond bij ons compleet maken met één van onze heerlijke culinair arrangementen.

Bekijk het complete programma van Theater De Leest op www.deleest.nl.

Theater De Leest: Altijd Dichtbij, voor een complete avond uit!

Theater De Leest
Vredesplein 12
5142RA Waalwijk
www.deleest.nl
theaterkassa: 0416-331751

6 avonden per week gratis parkeren!

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Theater De Leest

101 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen