Theater De Stoep

Op deze locatie kan je online en aan de kassa met je Podium cadeaukaart betalen.

icn_arrow

Geef een avondje uit cadeau in het leukste theater van Nederland!

De medewerkers van Theater de Stoep heten u van harte welkom tijdens uw avondje uit in het nieuwe theater. Het theater werd op 9 oktober 2014 geopend; het is een opvallend, modern ontwerp met twee schitterende theaterzalen. Het theater is goed bereikbaar, zowel met het Openbaar Vervoer als auto. Parkeren doet u in de theaterparkeergarage, direct tegenover het theater. De theaterprogrammering telt rond de 200 voorstellingen per seizoen en biedt voor elk wat wils; in de grote zaal bekende musicals, opera’s, dans en ballet, toneelvoorstellingen, voorstellingen van bekende cabaretiers, swingende muziekprogramma’s en spetterende shows. In de kleine zaal o.a. jazzprogramma’s, aanstormend cabarettalent en avontuurlijke jeugdtheatervoorstellingen. Rondom de voorstellingen kunt u genieten van een hapje en een drankje in het sfeervolle theatercafé.

Theater de Stoep
Theaterplein 1
3201 DH  Spijkenisse

Reserveren: 0181-652222
www.theaterdestoep.nl

Deze speciale editie van Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
Bestel per post

Te zien in Theater De Stoep

72 resultaten

resultaten aan het laden

resultaten aan het laden

De uitgaansagenda van
PODIUM Cadeaukaart is powered by

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen