Een afscheid op werk

Je collega vertrekt en er komt een afscheidsfeestje op werk. Wat geef je als afscheidscadeau om je collega te bedanken en jullie waardering uit te dragen? Hier vind je de leukste tips voor afscheidscadeaus.

Bedankje collega
Je collega vertrekt vanwege zijn/haar pensioen, een nieuwe baan of een andere functie. De afgelopen periode moet goed afgesloten worden en een bedankje is op zijn plaats. Kies voor een persoonlijk cadeau die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij je collega. Verras met Podium Cadeaukaart voor een avond uit naar theater en concert.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Persoonlijk afscheidscadeau collega

Belevenis cadeaus
Beleveniscadeaus zijn populairder dan ooit! Ook als zakelijk geschenk wordt er steeds vaker gekozen voor het cadeau geven van een ervaring boven materiële geschenken. Belevenissen creëren herinneringen die lang bijblijven. Wat dacht je van een prachtige voorstelling of een bruisend concert? Theater is altijd live, anders en daardoor onvergetelijk. Met Podium Cadeaukaart geef je deze bijzondere avond uit cadeau. En je collega, die heeft het met het grootste theater- en concertaanbod van Nederland volledig voor het uitkiezen.

Afscheidscadeau voor hem
Je zoekt een afscheidscadeau voor je mannelijk collega? Is hij helemaal gek van cabaret, (jazzz)concerten of toneel? Of weet je niet precies wat hij leuk zou vinden? Dat maakt niet uit. Door het grote aanbod van Podium Cadeaukaart, 30.000 voorstellingen en concerten  per jaar, zit er altijd iets naar smaak tussen. Voor de ervaren theater- en concertganger én voor de eerste-keer-bezoekers.

Afscheidscadeau voor haar
Je vrouwelijke collega is fan van musicals, dans en comedy? Wil ze graag met het hele gezin van een middag theater genieten? Leuk! Podium Cadeaukaart heeft ruime keuze uit de leukste musicals, dansvoorstellingen (van hiphop tot ballet) en theatershows voor het hele gezin. Met de 300+ aangesloten podia is er altijd een verzilverpunt in de buurt.

Bekijk alle uittips van Podium Cadeaukaart in de uitagenda.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Voorbeelden afscheidscadeaus

Podium Cadeaukaart geef je cadeau op jouw manier. Wij hebben de leukste cadeautips voor een afscheid op werk onder elkaar gezet.

Cadeautip afscheid collega

  • Podium Cadeaukaart, fysiek. Verras met de opvallende rode Podium Cadeaukaart, per post of overhandig deze persoonlijk.
  • Podium Cadeaukaart, digitaal. De digitale e-voucher van Podium Cadeaukaart is snel besteld en afgeleverd in de mailbox.
  • Podium Cadeaukaart, in eigen opmaak (fysiek). Ontwerp een eigen cadeaukaart met foto, bedrijfslogo en persoonlijk boodschap.
  • Podium Cadeaukaart, co-branded (fysiek). Geef een cadeaukaart van je favoriete theater uit eigen regio of stad.
  • Podium Dinerbox. Pak groot uit en geef een complete avond uit cadeau (theater en diner!). De cadeaubox is een speciale samenwerking tussen Podium Cadeaukaart en de VVV Lekker & Weg Cadeaukaart.

Bekijk het hele aanbod (cadeaukaarten en verpakkingen) van Podium Cadeaukaart op de assortimentpagina:

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Afscheidscadeau zelf maken

Cadeau personaliseren
Persoonlijke cadeaus worden extra gewaardeerd. Ze zijn uniek en tonen de moeite die is genomen. Maak van je afscheidscadeau voor je collega ook iets bijzonders. Ontwerp jullie eigen Podium Cadeaukaart.

Cadeaukaart met logo of foto bedrijf
Met de ontwerp-tool op podiumcadeaukaart.nl ontwerp je snel en eenvoudig een eigen cadeaukaart.
1. Kies een afbeelding of bedrijfslogo voor op de cadeaukaart. Van het bedrijf, jullie team of van de collega zelf.
2. Kies een lay-out uit die het beste bij je eigen ontwerp past.
3. Voeg een persoonlijke boodschap toe als ‘bedankt voor je inzet’ of 'veel succes in de toekomst''.

En klaar. Wij gaan je eigen ontwerp drukken, feestelijk verpakken en verzenden. 

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Zakelijke brochure

Alle cadeautips en mogelijkheden intern met je collega's of management doornemen? Download de zakelijke productbrochure van Podium Cadeaukaart.

  • Het productassortiment uitgebreid toegelicht.
  • Alle voordelen en mogelijkheden op een rijtje.
  • Duidelijk tarievenoverzicht.
Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen