Origineel Kerstgeschenk Relaties

Zoekt u het perfecte kerstgeschenk voor personeel en/of relaties? Dan bent u hier helemaal goed! Podium Cadeaukaart is hét geschenk voor een cultureel en ontspannen avondje uit. Met Podium Cadeaukaart geeft u een veelzijdig en origineel kerstgeschenk met keuze uit het grootste theater- en concertaanbod van Nederland. Bestel uw kerstgeschenk hier.

Pak eens 'n podium. Het cadeau dat je bijblijft.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Origineel kerstcadeau: ontwerp uw eigen cadeaukaart met bedrijfslogo of -foto.

Wilt u uw werknemers en/of zakelijke relaties met een uniek geschenk bedanken voor het afgelopen jaar? Dat kan: Ontwerp uw eigen cadeaukaart! Maak uw kerstcadeau, eindejaarsgeschenk hiermee extra origineel en persoonlijk

- met bedrijfslogo, teamfoto en een persoonlijke boodschap.

Bestel en ontwerp uw cadeaukaart eenvoudig hier:

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

U steunt de Culturele Sector

Met Podium Cadeaukaart kiest u niet alleen een fantastisch geschenk voor personeel en zakelijke relaties, maar steunt u ook de theaters in Nederland. Podium Cadeaukaart is de enige cadeaukaart voor theater en concert zonder winstoogmerk. Alle opbrengsten keren altijd terug naar de sector.

Lees hier meer over de missie van SPTC, de uitgever van de Podium Cadeaukaart.

Waar kan ik betalen met de Podium Cadeaukaart?

Uitgaansagenda

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen