Terug naar overzicht

Beartooth

Beartooth staat al jaren bekend om hun aanstekelijke metalcore anthems vol ijzersterke melodie├źn en meezingrefreintjes.

Caleb Shomo, het brein achter Beartooth, heeft zijn creatieve vuur weer aangewakkerd en is in de studio druk bezig geweest met het vijfde album. De band begon in 2013 als Shomo's dagboek van onderdrukte woede en depressie. Nu de frontman 30 wordt, rondt het aankomende, vijfde album The Surface dit tijdperk af in 2023. Belangrijker nog, het luidt een nieuw hoofdstuk in vol verrassend optimisme en net zo eerlijk.

Beartooth staat al jaren bekend om hun aanstekelijke metalcore anthems vol ijzersterke melodie├źn en meezingrefreintjes, en de uitzinnige reacties op hun muziek lieten zien hoeveel mensen zich konden vinden in zijn strijd voor zelfacceptatie. Caleb is klaar om zich te koesteren in het licht.

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien.

Aanpassen